Polttarisauna naiselle


Uusi

Polttarisauna naiselle

Tuotenro: 123951

Ei saatavilla tällä hetkellä

Ilmoita saatavuudesta
47,00 €
39,00

Huom! Kuvasta poiketen polttaripaketissa on saunahattuna Miss Sauna saunahattu!

Polttarisauna on morsiamelle mieluinen, siinä ei tarvitse laulaa karaokea tai pukeutua hassusti. Saa olla hemmoteltavana ja tehdä taikoja onnellisen tulevaisuuden puolesta. Morsiussaunaan on monta perinteistä taikaa, jolla varmistetaan lapsilykky ja uskollisuus avioliitossa. Polttaripaketti sisältää Miss Sauna saunahatun - jolla morsian suojaa hiuksensa saunan kuumuudelta, Ruusunen saunasuolan - jolla morsiamesta pestään entinen elämä pois ja hoidetaan iho hehkuvan pehmeäksi ja tuoksuvaksi, Selluliitti saunahunajan - jolla viimeistellään ihonhoito ja painavan, kädessä lämpimältä tuntuvan kivimunan - muna on hedelmällisyyden symboli. Polttaripaketissa on myös ohjeita erilaisiin luonnonmukaisiin hoitoihin ja hauskoihin taikoihin. Polttarisaunasta jää morsiamelle mukavien hetkien lisäksi muistoksi saunahattu ja kivimuna, jonka voi hääyönä laittaa tyynyn alle lapsilykkyä tuomaan.

Tuotekuvassa oleva Kukka saunahatun sijasta paketti sisältää Miss Sauna -saunahatun!

Morsiussaunaan sopii myös erinomaisesti lambasting-saunottaminen, mikä on vihtomista ja hieromista useammalla vihdalla - kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lambasting-saunaan sopii parhaiten iso, ilmava, kestävä ja miellyttävän tuntuinen punatammivihta. Löydät vihdat nettikaupastamme kohdasta "saunavihdat". Lambasting on erityisen suosittua Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Videolta saat hyviä ideoita ja ohjeita lambasting-saunottamiseen.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Polttarit Polttarisauna Morsiussauna, Saunahunajat, kylpysuolat & saippuat, Naisten sauna-/paljuhatut