Euca siivous & pyykki

Tuotenro: 123052

Varastossa
voidaan lähettää 2-4 päivän kuluessa

31,75 €
24,00Euca tarjoussetti sisältää kotimaisen, ekologisen kodin puhdistusaineen, imrointipuuterin ja pyykin raikastavaa Euca pyykkietikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan Kotkassa ja niissä on erityisen paljon kaiken raikastavaa eteeristä eucalyptusöljyä - bonuksena huikean raikas tuoksu!

Euca pyykkietikka 500 ml raikastaa hikiset treenivaatteet ja kaikki muutkin tekstiilit, se poistaa sähköisyyttä, pehmentää pyykin ja kirkasta värit. Euca pyykkietikka puhdistaa ja raikastaa myös pyykinpesukoneen.

Euca imurointipuuteri 150 g on myrkytön ja luonnollinen tapa raikastaa koti ja sopii hyvin myös lemmikkikoteihin raikastamaan lemmikkien vällyt ja pedit.

Euca yleispesuaine 450 ml on oikea kodin puhdistuksen moniottelija. Pese sillä pyykit, siivoa koko koti, puhdista ja raikasta saniteettitilat. Saunan pesussa Euca on loistava - se puhdistaa tehokkaasti ja raikastaa lauteet ja pesuhuoneen pinnat. 

Valmistaja Green Bee Oy Kotka
Kaikki Euca tuotteet myös jälleenmyynnissä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tarjoukset, Euca pesu- & desinfiointiaineet, Saippuat, pyykinpesu, astianpesu, Ekologiset pesuaineet