Saunahunaja Minttusuklaa & Hunaja

Tuotenro: 123104

Ei saatavilla tällä hetkellä

10,70

Laadukas, 100 %:sta kaakaojauheesta itse valmistettu suklaa hellii ihoa flavonoideineen ja yhdessä hunajan kanssa tekee ihon pehmeämmäksi ja kimmoisammaksi. Kainuulainen minttuöljy yllättää ihon viilentämällä sen saunan löylyssä – tuloksena on rentouttava, samalla yllättävän virkistävä saunakokemus!

INGREDIENTS: AQUA, KAOLIN, CETEARYOYL/CETEARYL GLUCOSIDE,THEOBROMA CACAO POWDER, MEL, CAMELINA OIL,  GLYCERIN, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARIN OFFICINALIS*, XANTHAN GUM, CITRUS AURANTIUM*, MINT OIL, TOCOPHEROL, LIMONENE**, LINALOOL**.
*    Ingredients from certified organic agriculture/production and/or controlled wild collection
** Components  of natural essential oils
pH 5,5 –  near the  natural pH of the skin.

Tuotteemme ovat NaTruen sertifioimia. Käyttämämme arktisen luonnon raaka-aineet, tuotekehitys, valmistus sekä toimintatapamme ovat yhteensointuvia sertifioidun luonnonkosmetiikan edellytysten kanssa. Tuotteitamme ei ole testattu eläinkokein. Ei sulfaatteja, parabeeneja, petrokemiallisia ainesosia (kuten parafiiniöljyjä tai muita mineraaliöljyjä),  etyylioksyloituja, PEG-pohjaisia raaka-aineita tai keinotekoisia säilöntäaineita, hajusteita sekä väriaineita ◄►  ainoastaan aidosti ekoraaka-aineita.

Selaa tätä tuoteryhmää: Saippuat saunahunajat kylpysuolat