Euca imurointipuuteri 150 g

Tuotenro: 123906

Varastossa
voidaan lähettää 2-4 päivän kuluessa

6,90EUCA IMUROINTIPUUTERI 150 g

Imurointipuuteri on hauska ja helppo, sekä erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttävät hajut kodin tekstiileistä. EUCA imurointipuuteri jättää jälkeensä huikean raikkaan eucalyptuksen tuoksun.  
EUCA imurointipuuteri on myös myrkytön ja luonnollinen tapa raikastaa koti ja sopii hyvin myös lemmikkikoteihin raikastamaan lemmikkien vällyt ja pedit.

Käyttö: Sirottele EUCA imurointipuuteria kevyesti matolle/sohvalle/tyynyyn ym. Mattoon siroteltua imurointipuuteria voit kevyesti hieroa kuivalla liinalla mattoon. Anna vaikuttaa noin ½ tuntia ja imuroi puuteri pois. Imurointipuuteri on helppo levittää pieneen esim. tyynyyn tai tuoliin teesihdin kautta, jolloin puuteri leviää tasaisesti joka kohtaa. Isommille pinnoille imurointipuuterin tasaiseen levitykseen paras on isompi sihti.

Haluatko pelkän hyvän tuoksun huoneistoon imuroinnin yhteydessä? Imuroi lusikallinen puuteria suoraan imuriin! Sopii käytettäväksi myös pussittomissa pölynimureissa.

Sisältö: Natriumbikarbonaatti, eucalyptuksen eteerinen öljy Eucalyptus Globulus
Varoitus! Ei nautittavaksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Katso myös muut eucalyptuksen raikkaat Euca tuotteet: Euca yleispesuaine 450 ml, Euca siivoussuihke 500 ml, Euca yleispesuaine 4 l, Euca pyykkietikka.

Valmistaja: Green Bee Oy Kotka www.greenbee.fi
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Euca pesu- & desinfiointiaineet, Saippuat, pyykinpesu, astianpesu, Ekologiset pesuaineet