Pesusooda kidesooda 2,7 kg

Tuotenro: 123907

Varastossa
voidaan lähettää 2-4 päivän kuluessa

13,90Kidesoodalla eli pesusoodalla - luonnollinen siivousaine.

Esikäsittele maalattavat puupinnat, soodapesu poistaa tehokkaasti rasvan ja lian. Kivilattiat, portaat ja kylpyhuone puhdistuvat hajuttomasti ja myrkyttömästi Kidesoodalla. Liian kovan veden voi pehmentää soodalla - useat uimahallit käyttävät sitä veden pehmentämiseen. Pohjaan palanut ruoka lähtee soodalla pesten helposti kattiloista ja pannuista - liota muutama tunti kidesoodavedessä, ja rasvainen lika irtoaa. Kidesoodalla peset myös astiat ja se kirkastaa mm. teräksen. Pumpputermoskannun saa vaivatta puhtaaksi kun sinne laittaa ruokalusikallisen soodaa ja täyttää sen sitten kuumalla vedellä, annetaan liota hetken aikaa ja pumppaillaan lika pois - lopuksi huuhdellaan huolellisesti. Kidesooda ei vaahtoa ja se lähtee helposti huuhtelemalla. Kidesooda on hajutonta, joten se sopii hyvin myös hajusteille allergisten käyttöön.

Ohjeita:
Uusmaalaus:

(korvaa hiekkapaperin käytön) Pakkauksen sisältö liotetaan 10-15 l lämmintä vettä ja liuoksella pestään maalattavat pinnat.Pestyt pinnat huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä. Maalaus voidaan suorittaa pinnan kuivuttua. Puupintojen käsittelyssä on varmistettava, että pestävä pinta kestää soodapesun

Vinkki kylpytynnyreissä kylpeville - Kidesoodalla kylpytynnyri puhdistuu myrkyttömästi ja luontoystävällisesti ja kaiken lisäksi helposti! Kokeile myös sammaleen poistoon tiilikatoilta!

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Euca ekopesuaineet ja muut pesuaineet